fbpx
  • PREMIUM QUALITY

    Feel good with us
  • FREE RETURN

    Within 14 days
  • 100% SECURE

    Online Payment
  • BEST PRICE

    Guaranteed

Gaming Peripherals

Streetwear & Lifestyle

Keep Connected

Get updates by subscribe our weekly newsletter

Ketua Eksekutif Todak, Encik Khairul Azlan Zainal Ariffin membuat perkongsian di Konvensyen Belia Kebangsaan sempena Hari Belia Negara.

#Todak #Langgar
#HariBelia #MenggerakBelia #BeliaMalaysia #KBK2019 Konvensyen Belia Kebangsaan, Agenda Warga Digital, Sempena Hari Belia Negara.

#Todak #Langgar Konvesyen Belia Kebangsaan 2019 
Bertempat di UKM Bangi. 
#dilanggartodak Todak®️
Bersempena dengan Hari Belia Negara, Ketua Eksekutif Todak sendiri iaitu Encik Khairul Azlan Zainal Ariffin dijemput sebagai salah seorang panel jemputan bagi KONVENSYEN BELIA KEBANGSAAN 2019. Digital Native Agenda (Agenda Warga Digital).
Bagi anda yang ingin mendapatkan koleksi pakaian & merchandise Todak bolehlah datang beramai-ramai ke booth kami di sana.

Details:

14 &15 Mei 2019 | Selasa & Rabu
9.30 pagi - 4.00 petang
Panggung Seni, Universiti Kebangsaan Malaysia Bangi, Selangor.

#menggerakbelia 
#beliamalaysia 
#kbk2019
#youthpower Todak®️
Raya dah dekat oiiiiii
Dah fikir ke nak pakai apa untuk Hari Raya ni?
Tak kiralah baju korang tu vogue ke baju melayu slimfit ke..
Finally korang akan mencari T-shirt yang selesa juga kan? 😏

Todak Premium T-shirt yang korang perlukan. Check our website now todak.com/store or 
whatsapp +60 17 330 5911 Todak®️
Are you looking for top, trending & selling-fast Todak Apparel & Merchandise?

Go to todak.com/store/shop

Like, Follow & Share
Many thanks to @nitaliehatta for supporting us👍